Tall a les vies de l'AVE a l'estació de Sants

Cap a un quart de deu del vespre, els manifestants han començat a abandonar les andanes, després d'una tarda en què el bloqueig a les vies ha afectat la circulació dels trens AVE i de les línies R1, R3 i R4 de Rodalies

Actualitzat

Un grup de manifestants han tallat les vies de l'AVE a l'estació de Sants. En el marc de la vaga general del 8N, aquest dimecres a la tarda, diversos estudiants han saltat a les vies per impedir la circulació de trens.

Poc abans de les set del vespre, efectius dels Mossos d'Esquadra han baixat a les andanes, però se n'han tornat al cap d'uns minuts.

 

 

Tancat l'accés a l'estació

A quarts de vuit del vespre s'ha tancat l'accés a l'estació de Sants, on des de les quatre de la tarda una protesta impedia la circulació de trens de les línies R1, R3 i R4 de Rodalies i de l'AVE.

 

Fi de la protesta

Passades les nou del vespre, els manifestants han començat a abandonar el lloc i han deixat pas a la circulació de trens.

Afectacions a l'AVE i a tres línies de Rodalies

Convocats a les quatre de la tarda a la plaça de Sants, els estudiants s'han dirigit cap a l'estació i un cop allà han tallat diverses vies al crit de "Llibertat presos polítics". Les vies bloquejades han estat de la 1 a la 7. Aquests talls han afectat la circulació dels trens AVE i de les línies R1, R3 i R4 de Rodalies.

Adif ha posat transport alternatiu a la circulació d'alta velocitat entre Barcelona i Camp de Tarragona.

 

 

D'altra banda, pel que fa als viatgers d'alta velocitat que anaven en direcció nord, Protecció Civil ha anunciat que continuarien el trajecte en trens de distància mitjana.

 

 

Els universitaris no han trobat cap impediment per tallar les vies.

 

 

 

ARXIVAT A:
Procés català
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut