Madrid

"Sweeney Todd", de Tim Burton, aixeca expectació a Madrid

Tim Burton ha aixecat una expectació màxima a Madrid amb la seva última pel·lícula, "Sweeney Todd", que s'estrenarà d'aquí a un mes. El director ha avançat a Madrid algunes de les claus d'aquesta adaptació cinematogràfica d'un dels musicals clàssics de Broadway, ara amb el particular segell de l'univers Burton. Un director que novament compta com a parella protagonista amb Helena Bonham Carter i Jonnhy Deep, que aquesta vegada s'estrena com a cantant.

Actualitzat
Tim Burton torna a la gran pantalla. Aquesta vegada, amb un musical de terror, una adaptació de Broadway. "Sweeney Todd" és la història d'un barber feliç a qui li canvien la vida i passa quinze anys empresonat injustament, perquè un home vol prendre-li la dona i la filla. Després del presidi, torna per buscar venjança i es converteix en un diabòlic barber, que encarna Jonnhy Deep. Encara que és un actor favorit de Burton, el director de "Sweeney Todd" assegura que, cada cop que hi ha treballat, ha descobert un actor diferent.

A l'estètica de Burton, al seu mon ple de simbolismes, s'hi afegeix una música considerada per molts de gran complexitat. La pel·lícula s'estrena el pròxim dia 15, però, mentrestant, allà on va -aquest dilluns, a Madrid- desperta passions.
Anar al contingut