Joaquín Díez-Cascón, Director de Swab Barcelona, presentant la nova edició, dimecres 20 de setembre de 2017 (horitzontal)
Joaquín Díez-Cascón, Director de Swab Barcelona, presentant la nova edició, dimecres 20 de setembre de 2017 (horitzontal)

Swab Barcelona compleix deu anys incorporant un cicle d'accions amb missatge polític i un estand comestible

Actualitzat

ACN Barcelona.-Swab Barcelona ha presentat aquest dimecres la seva desena edició amb vocació renovadora per convertir-se en una fira-'boutique'. La fira internacional d'art contemporani vol enguany que el concepte sigui 'independent', amb espais autogestionats, recupera estands de l'origen del certamen i incorpora noves propostes. Entre les 70 galeries presents, s'hi incorporaran un estand comestible, un cicle de 'performances' amb missatge polític amb Ucraïna com a convidat especial i renova el comitè internacional de selecció. Hi haurà artistes consolidats com Joan Fontcuberta, Carlos Pazos, James Rielly o Laura Bruce, entre d'altres. La fira, que comptarà amb la participació inèdita de Brasil, obrirà portes el 28 de setembre i s'acabarà l'1 d'octubre. En paraules del seu director, Joaquín Díez-Cascón, "és un fira que busca provocar, pensar, sentir i despertar".

Anar al contingut