Pla general el dispositiu de recerca a la platja de Sa Conca i, al fons, l'helicòpter dels Mossos d'Esquadra sobrevolant la costa, el 19 d…
Pla general el dispositiu de recerca a la platja de Sa Conca i, al fons, l'helicòpter dels Mossos d'Esquadra sobrevolant la costa, el 19 d'octubre del 2016 (horitzontal)

Suspenen per avui la recerca de la parella desapareguda fa una setmana entre s'Agaró i Sa Conca

Actualitzat

ACN Castell-Platja d'Aro.-Els serveis d'emergència han suspès per avui la recerca de la parella desapareguda fa una setmana entre s'Agaró i la platja de Sa Conca, al Baix Empordà. Durant aquest dijous els Mossos d'Esquadra han fet una inspecció del tros de camí de ronda que passa per aquesta zona amb l'objectiu de trobar pistes que puguin donar idea del parador del matrimoni. Els agents han buscat objectes personals i si alguna càmera de vigilància va gravar-los mentre feien aquest trajecte. En la recerca, que també s'ha fet per mar, hi han col·laborat efectius de Salvament Marítim, de la Guàrdia Civil i una unitat subaquàtica de la policia catalana. De la seva banda, els Bombers de la Generalitat han donat per tancat al matí el dispositiu de recerca i només el reprendran si apareix una nova pista o si el jutge autoritza la localització dels mòbils.

La parella, de 37 i 36 anys, tenia una reserva en un hotel de Palamós per dijous a la nit però no hi va arribar mai. Per això, els amics i familiars sospiten que van desaparèixer mentre feien el camí de ronda.El cotxe de lloguer que el matrimoni feia servir per passar una setmana de vacances a la Costa Brava es va trobar al carrer Vall d'Aro de la urbanització. Una amiga de la parella, Roser Cabré-Verdiell, va explicar a l'ACN que les alarmes van saltar quan l'home no es va presentar a la feina dilluns. Aleshores, es van posar en contacte amb els familiars a Alemanya perquè presentessin la denúncia que ha permès iniciar la recerca.La parella, que fa tres anys que viu a Barcelona, tenia vacances tota la setmana passada i va decidir passar uns dies a la Costa Brava. Van començar la ruta a Cadaqués, on van estar de dilluns a dijous.Dijous al matí, van marxar de Cadaqués en direcció a Palamós, on tenien reserva per a la nit següent. "Des de dijous al matí no hi ha hagut cap contacte amb ells, l'última trucada a la família a Alemanya va ser a les 14.36 h i tampoc hi ha hagut moviment al seu correu electrònic", ha detallat l'amiga i companya de feina de l'home.

Anar al contingut