Susana Díaz, Rubalcaba, Zapatero i González no assisteixen al discurs de Sánchez

RedaccióActualitzat

Pedro Sánchez ha fet aquest diumenge el seu discurs de clausura en el Congrés del PSOE que ratifica la seva figura. Entre els assistents no hi havia Susana Díaz, la seva rival i gran derrotada a les primàries socialistes.

Díaz ha assistit al Congrés diumenge i ha votat a la nova Comissió Executiva Federal i el Comitè Federal, però després ha marxat, abans del discurs de clausura. Tampoc seran al discurs Zapatero, Rubalcaba i Felipe González, entre d'altres.

Díaz, a França

Susana Díaz tenia a la seva agenda un viatge a París per assistir a la fira d'aeronàutica internacional Paris Air Show, que es fa a Le Bourget. El sector aeronàutic és molt important a Andalusia amb milers de llocs de treball. Sevilla és un dels punts d'Europa, juntament amb Tolosa de Llenguadoc i Hamburg, on es fan les peces de l'avió militar A400M.

Susana Díaz ha estat en segona fila en aquest congrés federal. Només ha fet una compareixença davant els mitjans de comunicació, just en arribar al congrés. Díaz ha destacat que "ara toca que el PSOE surti amb ganes i força per tornar a guanyar".

Sobre Catalunya, Susana Díaz ha recordat que el PSOE "sempre ha defensat que la sobirania nacional resideix en tots els espanyols".

Imatge a la sortida

La sortida de Susana Díaz aquest dissabte del congrés també ha estat molt comentada. Ha estat l'última dels barons territorials amb qui s'ha reunit Pedro Sánchez (Miquel Iceta ha estat el primer). La trobada ha durat uns deu minuts.

Finalment Díaz ha sortit cap a la una de la nit. Envoltada de mitjans, ha ofert una imatge cansada que ha estat molt comentada a les xarxes socials.

 

Ni Zapatero ni Rublacaba

José Luis Rodríguez Zapatero i Alfredo Pérez Rubalcaba tampoc han assistit al discurs de Pedro Sánchez. Els dos argumenten motius d'agenda.

Felipe González ja no ha anat al congrés perquè tenia un viatge a Sud-amèrica. Per tant, tampoc assistirà al discurs.

 

Anar al contingut