Susana Díaz demana que el PSOE actuï en conseqüència després dels resultats electorals
Susana Díaz demana que el PSOE actuï en conseqüència després dels resultats electorals
Sevilla

Susana Díaz diu que el PSOE "ha d'actuar en conseqüència" després que els ciutadans no hi hagin confiat

La líder dels socialistes andalusos responsabilitza Podem de la victòria del PP perquè diu que han fragmentat el vot de l'esquerra

Actualitzat

Susana Díaz ha assegurat que el PSOE ha "d'actuar en conseqüència", després que els ciutadans no hi hagin confiat.

La líder dels socialistes andalusos també ha dit que a Espanya hi ha una important majoria que vol un canvi, però que el vot s'ha fragmentat. Afegeix que ja havien advertit durant la campanya que el PSOE era "l'única garantia real de canvi" i que la "vintena de partits" que s'han presentat junts a Units Podem no ha aconseguit "el seu objectiu declarat, que era derrotar el PSOE, sinó que a més han facilitat —i de quina manera— la victòria de la dreta". La dirigent andalusa assegura que cal una reflexió.

Pel que fa als resultats a Andalusia, reconeix la victòria del PP, però defensa que la diferència amb els socialistes ha estat menor que a la resta d'Espanya. Diu que és "el resultat de la concentració del vot de la dreta i la fragmentació del vot de l'esquerra". Díaz assegura que "l'esquerra només ha guanyat en tres províncies, i que les tres províncies són andaluses". També ha afegit que els vots al PSOE d'Andalusia "han salvat l'esquerra del populisme".

Anar al contingut