Sevilla

Susana Díaz carrega contra Pedro Sánchez, sense anomenar-lo, i apel·la a la unitat

Diu que hi ha hagut persones a dins del partit que s'han deixat encegar per l'esclat dels partits nous i han perdut la perspectiva

RedaccióActualitzat

La presidenta del PSOE a Andalusia, Susana Díaz, ha fet un discurs al comitè director del partit andalús, defensant la unitat i, alhora, criticant els que han fet perdre la confiança dels votants, referint-se sense anomenar-lo directament a Pedro Sánchez i el seu equip. L'ha criticat dient que els militants no perdonaran que s'hagin posat els interessos personals per sobre dels del partit.

Díaz ha dit que "hi ha hagut un excés de temeritat i aventurisme" que "el PSOE no és patrimoni només dels militants" i que des d'Andalusia "s'ajudarà a restablir la fraternitat entre els companys del partit". També ha criticat les "ingerències" de Podem i ha alertat que "el que van fer amb IU no ho podran fer amb el PSOE"

Ha dit que cal una reflexió.

"Val la pena una reflexió profunda sobre que li està passant al PSOE, que si és un problema de lideratge, ho diran els companys i companyes. No renunciaré a què el PSOE sigui un partit guanyador".

Susana Díaz ha dit que "al PSOE no hi ha bàndols" i diu que li dol que situïn a la dreta Felipe o Zapatero. "Ningú pot pensar que el PSOE d'Andalusia vol que governi la dreta".

Ha volgut llançar un missatge de tranquil·litat davant la militància i els votants i ha acabat el discurs com l'ha començat, llargament ovacionada.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut