Jimi Hendrix
Aquest dimarts apareix un disc inèdit de Jimi Hendrix
Seattle

Surt a la venda un disc inèdit de Jimi Hendrix, 42 anys després de la seva mort

Aquest dimarts surt a la venda un disc inèdit del guitarrista nord-americà Jimi Hendrix, 70 anys després del seu naixement i 42 anys després de la seva mort. "People, Hell & Angels" reuneix dotze cançons inèdites del considerat millor guitarrista elèctric de la història.

RedaccióActualitzat
Avui es publica un disc inèdit del guitarrista nord-americà Jimi Hendrix, 42 anys després de la seva mort. "People, Hell & Angels" reuneix dotze cançons fins ara mai publicades que Hendrix va deixar gravades abans de morir el 1970, on es poden apreciar experiments amb secció de vents, teclats i una segona guitarra. L'àlbum inclou temes gravats entre el 1968 i el 1969, i apareix gràcies a la col·laboració d'Experience Hendrix LLC i Legacy Recordings, una divisió de Sony Music Entertainment, segons ha anunciat la companyia discogràfica.

Jimi Hendrix (1942-1970) ja omplia el 1968 grans auditoris i dos dels seus àlbums havien entrat en el "top ten", però el guitarrista, considerat el millor de la història, va volen actuar amb altres artistes i també va experimentar altres sons. Les dotze cançons d'aquest disc ofereixen una gran varietat d'estils i amb un Hendrix en creixement com a compositor, músic i productor. A "People, Hell & Angels", el guitarrista de Seattle treballa amb Stephen Stills, el bateria Buddy Miles i el baixista Billy Cox.

A diferència de contemporanis com The Beatles o Bob Dylan, Jimi Hendrix era propietari de les seves cançons i de les seves gravacions, per això enregistrava els seus treballs en estudis de productors independents, com Record Plant o Hit Factory a Nova York, i no de companyies discogràfiques.

Anar al contingut