Nova Jersey

Surt a la venda "Magic", el nou disc de Bruce Springsteen

Bruce Springsteen ha publicat aquest dimarts "Magic", el seu disc més potent dels últims anys i que suposa el retrobament del músic de Nova Jersey amb la E Street Band, el seu grup de tota la vida. El Boss no gravava amb la banda des del 2002, quan va publicar "The rising". Ara Springsteen començarà una gira mundial que el portarà a Barakaldo i a Madrid el mes de novembre, però no a Barcelona per primer cop en gairebé vint anys.

Actualitzat

"Magic" és el disc d'estudi número 15 en la carrera de Bruce Springsteen i reuneix dotze temes produïts per Brendan O'Brien, amb qui el cantant va començar a treballar a "The rising". Cançons sòlides, acompanyades per un conjunt de vuit músics amb qui s'ha fet gran dalt de l'escenari, formen la recepta que ha aplicat Springsteen en el seu nou treball. Un disc carregat també de ritme, de rock, de pop i del compromís social de sempre, últimament molt lligat a la crítica cap a les maneres de fer de George Bush.

El treball arriba a les botigues de discos precedit per "Radio Nowhere", un "single" rotund que Springsteen va estrenar a internet a finals d'agost. L'aperitiu del nou treball del Boss ja anunciava el retorn del vessant més rocker del músic de Nova Jersey, després de l'acústic "Devils and dust" i el disc de versions del cantautor folk Pete Seeger "We shall overcome".

Malgrat la història d'amor que ha mantingut els darrers anys Springsteen amb Catalunya, el músic de Nova Jersey no passarà, per primer cop en gairebé vint anys, per Barcelona en la gira que començarà el mateix dia que surt el disc a la venda. El mes de novembre, però, el Boss actuarà a Madrid i a Barakaldo, el 25 i el 26, respectivament.

Anar al contingut