Barcelona

Surt a la venda el Netbook de TV3, en català i personalitzat amb els continguts de la CCMA

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) llança el Netbook de TV3, un ordinador portàtil de baix cost i de dimensions reduïdes amb continguts exclusius de TV3 i Catalunya Ràdio i personalitzat amb la imatge de TV3. El Netbook és el primer d'incorporar, a més, el sistema operatiu Windows 7 en català.

Actualitzat
El Netbook de TV3 suposa una nova manera d'accedir als continguts de la CCMA d'una manera més dinàmica, visual i pràctica, ja que té més de 50 hores de vídeos precarregats, als quals s'ofereix accés immediat. Dues temporades completes de "Polònia", "Caçadors de bolets" o una selecció dels millors "30 minuts" són alguns dels programes que s'hi podran trobar sense haver-los de descarregar.

Continguts exclusius en un univers totalment personalitzat

Equipat amb l'aplicació "Explora més TV3" per accedir de manera fàcil als continguts dels programes de televisió i els canals de la ràdio de la CCMA, aquest ultraportàtil incorpora widgets de TV3 i Catalunya Ràdio, com ara el del servei de vídeo sota demanda "3alacarta", que permet accedir al catàleg de milers de vídeos des del mateix escriptori, o els que permeten accedir als últims titulars informatius del 3cat24.cat, als resultats de futbol d'Elsesports.cat o als àudios de Catalunya Ràdio.

També inclou estalvis de pantalla, tons i fons per al mòbil amb els personatges i les sèries més famoses de TV3, enllaços a serveis de podcasting i RSS i accessos directes personalitzats per connectar-se als principals portals i webs de la CCMA.

Aquest netbook porta el nou Internet Explorer 8 totalment personalitzat, amb noves funcionalitats avançades de navegació i acceleradors que permeten treballar i accedir als continguts de la CCMA amb més rapidesa.

El Netbook de TV3 es podrà trobar a grans magatzems, establiments d'electrònica de consum i a la Botiga de TV3 a un preu de 329 €, està dotat d'un processador Intel Atom N270 1600 MHz, amb una giga de memòria RAM, un disc dur a partir de 160 Gb i pantalla d'LCD de 10 polzades. Té càmera web integrada de 1,3 megapíxels, WIFI i tres ports USB.

El desenvolupament del Netbook de TV3 ha estat possible gràcies a un acord entre la CCMA, a través de l'empresa CCRTV Interactiva, Microsoft i Visa Computers, marca de l'empresa catalana Diode.

Anar al contingut