Forcadell, Puigdemont, Mas i els tres darrers presidents del Parlament, abans de l'inici de l'acte (EFE)
Forcadell, Puigdemont, Mas i els tres darrers presidents del Parlament, abans de l'inici de l'acte (EFE)
Barcelona

Suport del sobiranisme polític a Carme Forcadell

En l'acte, hi han intervingut Joan Rigol, Ernest Benach, Núria de Gispert i el president de la Generalitat, Carles Puigdemont

Actualitzat

Acte de suport del sobiranisme polític a Carme Forcadell i als membres de la mesa del Parlament investigats per tramitar iniciatives sobre el procés constituent. Els tres últims presidents del Parlament han coincidit a definir les querelles contra Forcadell i la mesa com "una intromissió intolerable de les institucions jurídiques en les decisions de la cambra catalana".

En l'acte, hi han intervingut Joan Rigol, Ernest Benach, Núria de Gispert i el president de la Generalitat, Carles Puigdemont. Entre el públic, hi havia el govern català en ple i representants de diferents grups parlamentaris.

Forcadell ha agraït les mostres de suport i ha lamentat els atacs a la que ha definit com la institució "que representa la voluntat del poble de Catalunya". El suport a la presidenta del Parlament i els membres de la mesa també s'ha estès als encausats pel procés participatiu del 9-N.

Des de les files de l'oposició, Ciutadans i el Partit Popular han protestat per l'ús del Parlament per a actes que han qualificat de "partidistes" i han considerat que són "una cortina de fum davant les divisions de l'independentisme".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut