Enciams racionats en alguns supermercats del Regne Unit
Enciams racionats en alguns supermercats del Regne Unit
Londres

Supermercats britànics racionen la compra d'enciams pel mal temps a Espanya

En alguns supermercats del Regne Unit s'ha limitat el nombre d'enciams iceberg i de bròquils que pot comprar cada consumidor

RedaccióActualitzat

La cadena de supermercats més gran del Regne Unit, Tesco, ha limitat a tres el nombre d'enciams iceberg que es pot comprar en cada visita i ho argumenta per les condicions meteorològiques a Espanya, que dificulten el conreu i el subministrament de verdures. També han racionat la compra de bròquil.

El supermercat Tesco n'informa els clients amb cartells on es disculpen per les molèsties i expliquen que tenen problemes de subministrament "degut als continuats problemes meteorològics a Espanya". Argumenten el límit de tres peces per "garantir que en disposem per a tots els clients".

Altres cadenes de supermercats també han limitat el nombre d'enciams que poden comprar els consumidors. En canvi, les dificultats de subministrament han afectat menys els petits comerços. En tots els casos, però, els preus s'han disparat.

El ministeri de Medi Ambient, Alimentació i Món Rural ha confirmat a la BBC que està seguint l'evolució de la situació. La falta d'enciams als supermercat s'ha convertit en un tema molt comentat a les xarxes socials, on alguns usuaris estan penjant fotos de prestatges de verdures buits amb les etiquetes #lettuce i #vegcrisis. Alguns ho relacionen amb el Brexit.

 

 

 

Anar al contingut