Actualitat blaugrana

Suau sessió a la Masia amb l'absència dels internacionals Messi, Milito i Ronaldinho

Johan Nesskens i Juan Carlos Unzué han dirigit un entrenament suau a la Masia hores després de la desfeta blaugrana a Getafe. La sessió era voluntària i hi han participat dotze futbolistes: Valdés, Márquez, Puyol, Xavi, Gudjhonssen, Sylvinho, Iniesta, Zambrotta, Giovani, Ezquerro, Oleguer, Jorquera i Bojan, mentre que Thuram i Abidal s'han quedat al gimnàs. Rijkaard no ha volgut fer cap xerrada amb els seus homes perquè Messi, Milito i Ronaldinho estan de viatge per incorporar-se a les seves respectives seleccions. El Barça s'entrenarà demà a porta tancada abans de jugar dimarts el partit de Copa contra l'Alcoià.

Actualitzat
Anit, a la conclusió del partit de Getafe, Rijkaard va treure pressió als jugadors dient que la culpa era seva i que l'actitud de l'equip havia estat bona: "He de canviar el sistema o la posició dels futbolistes", va admetre l'holandès, que es va comprometre "a buscar una solució perquè això no funciona". Va ser inevitable, però, que Rijkaard parlés de la pobra actuació del trident format per Messi, Ronaldinho i Henry, dels quals va dir que "gairebé no han fet mal" al Getafe. L'únic que va rebre lloances va ser Andrés Iniesta, "omnipresent" la major part del matx.

El tècnic del Getafe, Michael Laudrup, no va voler fer cap declaració sobre el joc del Barça i va dir que el mèrit residia en el gran partit dels seus homes: "No em paguen per opinar sobre el Barça", va sentenciar el danès.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut