Espanyol

Stuani reconeix que l'Espanyol necessita guanyar a Vallecas per trencar la dinàmica negativa

L'Espanyol jugarà diumenge al camp del Rayo Vallecano, un partit on Javier Aguirre ja disposarà de tots els internacionals. Cristian Stuani, que ha estat l'últim a incorporar-se a la disciplina de l'equip blanc-i-blau després d'aconseguir amb l'Uruguai la classificació per jugar el Mundial, ha reconegut que diumenge han de guanyar a Vallecas per trencar la dinàmica negativa.

Actualitzat

L'Espanyol jugarà aquest diumenge al camp del Rayo Vallecano. Els blanc-i-blaus volen que aquest partit suposi un punt d'inflexió en la dinàmica negativa que arrosseguen, i que els ha deixat a només tres punts de la zona de descens. Aquest divendres al matí Javier Aguire ha dirigit una suau sessió d'entrenament a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

Cristian Stuani ja s'ha incorporat a l'equip blanc-i-blau després d'haver aconseguit amb la seva selecció, l'Uruguai, la classificació per al Mundial. El davanter uruguaià, l'últim internacional a incorporar-se a la disciplina de l'Espanyol, ha reconegut que cal guanyar el partit d'aquest diumenge a Vallecas per trencar la dinàmica negativa de resultats. Stuani també ha assegurat que es troba en el millor moment de la seva carrera esportiva i que Aguirre, amb el seu canvi de posició, li ha obert les portes de la seva selecció.

Fins aquest dissabte no hi haurà llista de convocats. El que ja és segur, però, és que tornarà David López, mentre que Víctor Sànchez en queda fora per sanció.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut