París

Strauss-Kahn tenia un web per contrarestar la campanya contra la seva candidatura

La campanya electoral del socialista francès Dominique Strauss-Kahn, de ben segur, ha quedat tocada de mort, i se suma així a la llista d'escàndols que han alliberat l'actual president Nicolas Sarkozy d'adversaris tant del seu partit com d'altres.

Actualitzat
Però abans d'aquest incident en un hotel dels Estats Units, que s'aclarirà al jutjat, ja era objecte d'uns atacs que volien presentar-lo com algú que nedava en l'abundància i que es despreocupava d'allò que hauria d'interessar un socialdemòcrata.

Per això, DSK, com se'l coneix, tenia oberta una pàgina on el seu entorn polític es dedicava a classificar aquests rumors entre veritables i falsos. Així, es desmentia que disposés d'un Porsche i s'explicava que amb la fotografia difosa a les xarxes es feia trampa perquè atrapava la parella davant d'aquest vehicle mentre ells se suposa que anaven a buscar el seu Peugeot, situat just al davant.

La fama al Twitter

El web intenta respondre a diverses acusacions i té correspondència amb un compte al Twitter, però des de fa unes quantes hores no s'hi ha vist res més. O bé perquè no tenen clar si cal mantenir aquest esforç contra una suposada campanya de difamació o bé perquè encara no tenen clar si aquesta informació ha de dur el vermell de "fals" o el verd de "vertader".

Ara, ell mateix ja és un "trending topics" al Twitter, o sigui, és protagonista d'un nombre elevat de missatges de 140 caràcters. La brevetat és poc amiga dels matisos i mentre que al seu web dediquen molts paràgrafs per desmentir les acusacions, amb un sol tuit i un enllaç n'hi ha prou per fer-li mal per a la resta de la seva vida. Com aquest tuit, que ha sigut molt reenviat, que diu que algú l'hauria d'haver advertit que el president de l'FMI no pot fer a les persones el que aquesta institució fa als països.

Algú ha dit que li han posat una pell de plàtan al davant però un alt càrrec mundial com Strauss-Kahn potser hauria de saber caminar esquivant aquests objectes lliscants.

Anar al contingut