París

Fillon diu que si es demostra l'agressió de Strauss-Kahn "no hi haurà excuses" que valguin

El primer ministre francès, François Fillon, ha declarat que si la suposada agressió sexual de Dominique Strauss-Kahn s'acaba provant "serà un acte molt greu inexcusable". D'altra banda, els socialistes francesos es reuniran aquesta tarda per decidir qui substituirà Strauss-Khan com a candidat a les presidencials de França.

Actualitzat
El govern de Nicolas Sarkozy finalment ha opinat de la suposada agressió sexual del director del Fons Monetari Internacional, Dominique Strauss-Kahn, a una cambrera en un hotel de Nova York, que l'ha portat a una presó d'aquesta ciutat.

I ha estat el primer ministre francès, François Fillon, el que ha assegurat que si les acusacions contra Strauss-Kahn es demostren es tractaria d'"un acte molt greu per al qual no hi haurà excuses" que valguin.

Mentre Fillon feia aquestes declaracions, el Partit Socialista Francès prepara la reunió d'aquesta tarda amb els barons de la formació, tocadíssima per les acusacions contra qui havia de ser el rival socialista de Sarkozy a les eleccions presidencials.

En aquesta trobada es decidirà si avançaran o no les primàries i es decidiran quins candidats substituiran Dominique Strauss-Kahn a la batalla per arribar a l'Elisi. Entre els candidats hi ha la primera secretària dels socialistes francesos, Martine Aubry; la candidata anterior, Ségolène Royal, i la seva exparella François Hollande.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut