París

Strauss-Kahn i Tristane Banon es retroben "cara a cara" en una comissaria de París

L'exdirector de l'FMI, Dominique Strauss-Kahn, ha mantingut aquest dijous al matí un acarament davant la policia amb la periodista i escriptora Tristane Banon, que l'acusa d'intent de violació l'any 2003. L'acarament ha durat dues hores i mitja, després de les quals ni Strauss-Kahn ni Banon no han fet declaracions. Strauss-Kahn sempre ha negat aquesta acusació, i de fet hi va respondre amb una denúncia contra Banon per calúmnies.

Actualitzat
L'escriptora està disposada a engegar una demanda civil si per la via penal no prospera el cas. Ara la policia haurà de remetre el seu informe a la fiscalia, que haurà de decidir si remet el cas a un jutge d'instrucció, si arxiva la causa o bé si considera els fets prescrits.

El cara a cara entre Strauss-Kahn i Banon el va ordenar el jutge la setmana passada després que Tristane Banon ho demanés. La periodista francesa va reptar l'exdirector de l'FMI a mirar-la als ulls i negar-li els fets.

Prèviament, Strauss-Khan ja va ser interrogat sobre aquests fets i, segons la revista "L'Express", va revelar que va voler fer un petó a Tristane Banon, però que no hi va insistir.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut