MotoGP

Stoner, Pedrosa i Rossi seran les principals atraccions en els primers tests del 2008

L'actual campió del món de MotoGP, l'australià Casey Stoner (Ducati), el català Dani Pedrosa (Honda) i l'italià Valentino Rossi (Yamaha) seran les principals figures dels primers entrenaments que els pilots de la màxima cilindrada protagonitzaran des d'aquest dimarts fins dijous al Circuit de Sepang (Malàisia). Tant Stoner com Rossi venen de recuperar-se d'una lesió, ja que el vigent campió es va fer una fractura a l'espatlla en l'última sessió de qualificació del 2007 a Jerez. D'altra banda, "Il Dottore" va caure en l'última cita del Mundial a Xest, on es va trencar la mà dreta. El Mundial del 2008 començarà el 9 de març a Qatar.

Actualitzat

Stoner, que va fer una temporada 2007 impecable, encara no ha rodat de manera oficial amb la Desmosedici GP08. Tampoc Rossi, que enguany ha escollit Bridgestone, ha provat la nova Yamaha amb què intentarà recuperar un títol mundial que se li ha escapat en les dues últimes temporades. Un altre dels candidats a la victòria final és Pedrosa. El de Castellar del Vallès, subcampió el 2007, comptarà amb el suport d'Honda i de Michelin. El campió del 2006, el nord-americà Nicky Hayden intentarà millorar una decebedora temporada. Un dels "rookies" de la categoria serà Jorge Lorenzo. El mallorquí serà el company a Yamaha d'"Il Dottore", però portarà pneumàtics Michelin. També caldrà seguir de ben a prop Toni Elias, que ha canviat l'Honda de l'equip de Fausto Gresini per la Ducati de D'antín.

Les categories de 125 i 250 cc també disputaran els seus propis entrenaments, però sense fer el salt oceànic, ja que estan previstes jornades de proves abans que finalitzi el mes de gener. En concret, es duran a terme a Jerez a partir del 24 de gener i a València durant l'última setmana d'aquest mes.

Anar al contingut