Motociclisme

Stoner, Pedrosa i Lorenzo ocuparan la primera línia de sortida del GP d'Espanya de MotoGP

Honda ha tornat a demostrar la seva superioritat en la categoria reina i seves són les dues primeres posicions de la graella de sortida del GP d'Espanya de MotoGP. Casey Stoner ha signat de nou la "pole" i arrencarà primer, seguit de Dani Pedrosa. Jorge Lorenzo, l'únic que sembla capaç de seguir-los el ritme, intentarà donar la sorpresa de nou començant des de la tercera posició. En 125 cc, Sandro Cortese ha arrabassat la "pole" a Nico Terol en una qualificació disputada fins al final. Héctor Faubel els acompanyarà en la primera línia. Stefan Bradl, per la seva part, ha sumat la segona "pole" consecutiva

Actualitzat
Honda mana 

La història s'ha repetit. Com ja va passar a Qatar, Honda ha dominat amb autoritat la sessió de qualificació del GP d'Espanya de MotoGP, amb Casey Stoner i Dani Pedrosa aconseguint els dos primers llocs de la graella de sortida. De la mateixa manera, Jorge Lorenzo s'ha hagut de conformar amb la tercera posició, des d'on intentarà de nou evitar el doblet d'Honda. A Qatar va aconseguir-ho i caldrà veure ara si també és capaç de disputar-los el triomf. Valentino Rossi ha estat molt malament i només n'ha pogut ser dotzè després d'una caiguda. Toni Elías, per la seva part, sortirà des de l'última posició.

Bradl torna a dominar en Moto2 i Marc Márquez sortirà el quart

En Moto2, Marc Márquez ha lluitat per la "pole" bona part de la sessió classificatòria. El català ha evidenciat la seva alta adaptació a la categoria i amb Stefan Bradl s'han anat intercanviant el millor temps de la qualificació. Thomas Luthi i el japonès Takahashi s'han afegit a la lluita per la "pole", però Márquez ha caigut a falta de vuit minuts per acabar la sessió i no ha pogut superar el seu millor registre fins llavors, el quart. L'alemany Bradl ha anat millorant els temps i ha sumat la segona "pole" consecutiva de la temporada. Marc Márquez sortirà de la segona línia i espera poder acabar la seva primera cursa de Moto2 en les posicions capdavanteres.

Cortese presenta batalla

En 125 cc, Sandro Cortese vol evitar que el campionat en el vuitè de litre sigui un passeig triomfal de Nico Terol i està disposat a fet tot el possible per erigir-se com a alternativa seriosa en la lluita pel títol. De moment, després que el d'Alcoi es va passejar a Qatar, el pilot alemany s'ha fet amb la "pole" del GP d'Espanya, segona prova del Mundial, i arrencarà primer en la cursa de diumenge a Jerez. Terol n'ha estat segon i Héctor Faubel completarà la primera línia de la graella de sortida amb la tercera plaça. Cal destacar de nou la bona actuació del gironí Maverick Viñales, que n'ha estat novè.

Sandro Cortese s'entesta a presentar batalla a Nico Terol. L'alemany vol evitar una altra victòria clara de l'espanyol i, de moment, l'ha superat en la sessió de qualificació, per la qual cosa sortirà primer amb l'objectiu d'evitar l'escapada del seu rival. Malgrat fer la "pole" -la tercera de la seva carrera-, Cortese haurà de demostrar que té ritme suficient per competir amb Terol. Héctor Faubel els acompanyarà en la primera línia mentre que la segona estarà integrada per Efrén Vázquez, Johann Zarco i el mallorquí Lluís Salom. Maverick Viñales arrencarà des de la novena plaça.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut