Los Angeles

Sting confirma que The Police tornarà als escenaris el dia 11 de febrer per commemorar els 30 anys del primer senzill

La banda anglesa The Police tornaran a actuar junts per obrir la gala dels premis Grammy. Així ho ha anunciat l'Acadèmia de la Música dels Estats Units i ho ha confirmat aquest dimarts al migdia oficialment Sting al seu web. Tal com va avançar TV3 dissabte, els tres membres de The Police han estat assajant a Vancouver, al Canadà, la seva reaparició a la gala dels Grammys, que es farà a Los Angeles el proper onze de febrer. Sting també ha dit que hi haurà gira coincidint amb els 30 anys del primer senzill, "Roxanne".

Actualitzat
El grup britànic The Police tornaran a actuar junts el pròxim 11 de febrer en l'obertura de la gala dels premis Grammy a Los Angeles. L'Acadèmia de la Música dels Estats Units ha confirmat en un comunicat que el grup capitanejat per Sting tornaran a tocar junts després dels insistents rumors que ja ho donaven per fet.

Sting, Steward Copeland i Andy Summers van dissoldre la seva societat l'any 1984 després d'aconseguir èxits com "Message in a Bottle" o “Roxanne”. L'excusa per la seva reunificació és precisament que es commemora el 30 aniversari del llençament del senzill de “Roxanne”.

El mateix Sting ha confirmat, a més, que el grup farà una gira aquest estiu tot i que no se saben ni les dates ni els llocs on actuarà el Police reunificat.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut