Cartell del concert d'Sting a Barcelona
Cartell del concert d'Sting a Barcelona
Barcelona

Sting actuarà a Barcelona el 21 de març

Les entrades es posaran a la venda aquest divendres dia 18 a partir de les deu del matí

RedaccióActualitzat

Tres dies després del llançament del seu darrer disc "57th & 9th", i quan en fa dos que Sting va obrir la sala Bataclan un any dels atemptats de París, s'ha sabut que el cantant britànic actuarà a Barcelona. Serà el pròxim 21 de març al Sant Jordi Club, segons han confirmat Cherrytree Management i Live Nation.

Les entrades es posaran a la venda aquest divendres dia 18 a partir de les deu del matí a través de Live Nation, Ticketmaster i Red Ticketmaster, els canals habituals. Sortiran en prevenda a Live Nation un dia abans, dijous a les deu del matí, amb registre previ. 

Per la seva banda, els registrats al club de fans d'Sting tindran accés a una altra prevenda des del 15 de novembre a les deu del matí fins al 16 de novembre a les cinc de la tarda.

El concert a Barcelona forma part de la gira que el cantant farà el 2017 als Estats Units i Europa. Sting vindrà acompanyat del seu guitarrista habitual, Dominic Miller, i de Josh Freese (bateria) i Rufus Miller (guitarrista), i tindrà com a teloners el cantant i compositor Joe Sumner i la banda de Tex Mex The Last Bandoleros.

Sting va publicar el seu darrer disc, "57th & 9th", divendres passat. Es tracta del seu primer treball de pop-rock en una dècada i inclou deu cançons amb un ampli ventall d'estils musicals.

Considerat un dels artistes més importants del món, el cantant, compositor, lletrista, actor, autor i activista ha rebut deu premis Grammy, dos Brits, un Globus d'Or, un Emmy, tres nominacions als Oscars, una nominació als Tony, un Billboard Magazine's Century Award i va ser escollit Personatge de l'Any el 2004 per MusiCares.

Anar al contingut