Imatge d'arxiu de Stephen King. (FOTO: Reuters)
Imatge d'arxiu de Stephen King. (FOTO: Reuters)
Barcelona

Stephen King recupera el protagonista d'"El Resplandor", 36 anys després

Stephen King, l'escriptor per excel·lència de la novel·la de terror, decideix recuperar el protagonista d'"El Resplandor" en un nou llibre que porta per títol: "Doctor Sueño".

RedaccióActualitzat

"Doctor Sueño", publicat en castellà per Plaza & Janés, reprèn la història del protagonista d'"El Resplandor", 36 anys després.

El nen que recorria amb un tricicle les sinistres habitacions de l'Hotel Overlook s'ha convertit en el "Doctor Sueño", un adult amb problemes amb l'alcohol que viu aterrat per les visions i els fantasmes de la seva infantesa. 601 pàgines en què el protagonista creix, aconsegueix controlar les seves visions i lluita contra els seus fantasmes. La vida de Danny tindrà el seu punt d'inflexió quan li arribi la visió d'Abra Stone, una nena perseguida per una tribu d'éssers paranormals que s'alimenta de nens.

King ha dit que mai ha deixat de pensar en el protagonista d'aquesta novel·la, Danny Torrance, i que tenia molta "curiositat per saber què s'hauria fet d'aquell nen". El mestre del terror ha admès que estava "molt nerviós amb la idea de continuar el llibre, però que era un repte que li venia molt de gust."

Amb més de 50 obres publicades i 400 milions de llibres venuts, King presenta una seqüela, d'aquella història que va escriure fa més de tres dècades. Una novel·la que va portar al cinema Stanley Kubrick i que va protagonitzar l'actor Jack Nicholson.

"El Resplandor" va ser número 1 en la llista de best-sellers del diari "The New York Times" i no és l'única novel·la que ha decidit reprendre l'autor en els últims anys. Ho ha fet amb obres com "Cell", "Tomyknocker" o "Dream Catcher", que bevien d'històries mítiques com són: "Apocalipsis", "Salem's Lot" i "It".

Recentment també hem pogut veure l'espectacular acció de màrqueting per anunciar la nova adaptació al cinema de "Carrie", un altre dels èxits de l'autor:

 

Anar al contingut