Girona

Spanair inaugura el primer vol entre Girona i Madrid

Ja ha començat a funcionar la línia aèria regular entre Girona i Madrid de la companyia Spanair. L'objectiu és arribar als 65.000 usuaris el primer any. El vol també permetrà facturar l'equipatge a Girona per enllaçar a Madrid amb qualsevol de les 157 destinacions mundials que ofereixen les companyies associades a Spanair.

Actualitzat

El primer vol que enllaça l'aeroport de Vilobí d'Onyar amb Madrid, de la companyia Spanair, s'ha enlairat a les 7setdel matí sense incidències. Segons fonts de la companyia, ja tenen 7.000 reserves per a aquesta ruta, cosa que significa una ocupació pròxima al 70%.

Spanair no descarta ampliar en breu el nombrede vols si la línia es consolida com una alternativa al Prat per als viatgers gironins. Per ara, disposen de dos vols diaris, un a les 7.00 i un altre a les 17.20, amb un cost aproximat de 120 euros.

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, que ha assistit a la inauguració del vol, ha destacat la importància de la nova ruta i ha mostrat la seva voluntat que aquesta línia sigui la de la "consolidació definitiva", després dels diferents intents d'unir Madrid amb Girona.

Fins ara, l'aeroport de Vilobí d'Onyar era dels pocs que no disposaven de connexió directa amb la capital espanyola. Cinc companyies diferents, des de la inauguració de la terminal l'any 1967, havien intentat sense èxit enllaçar Girona amb Madrid.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut