Barcelona

"Spamalot" s'estrena a Barcelona amb la previsió de convertir-se en un gran èxit

El musical "Spamalot" es va estrenar al Teatre Victòria sense data d'acabament i amb la previsió de convertir-se en un gran èxit. El musical és una versió del que ja s'ha vist a Londres o Nova York i es basa en la pel·lícula "Els cavallers de la taula quadrada" dels Monty Python. Aquest, a més a més, porta l'empremta del Tricicle, que afegeix "rialles" a l'espectacle oficial, segons ha explicat el seu director, Paco Mir. Al musical, s'hi pot sentir la veu de Pepe Rubianes fent de "Déu omnipotent i totpoderós" i a l'actor Jordi Bosch cantant amb la veu del rei Artús. El seguit de gags i bajanades de l'obra aconsegueixen agermanar els dos grups còmics fins al punt de fusió.

Actualitzat
Benvinguts al regne de Spamalot. Ses majestats el Tricicle rebien, ahir al vespre, amics, coneguts i saludats per assistir a l'última estrena de la seva cort: una comèdia musical que es riu del mort i de qui el vetlla. Van venir sobirans de tots els confins: televisius, teatrals, cinematogràfics, musicals. Tots van trepitjar la catifa vermella per asseure's a veure com l'humor sense paraules del Tricicle ha guiat aquest burleta i esbojarrat musical ideat pels humoristes anglesos Monty Python.

La història en què es basa "Spamalot", creada per John Du Prez i Eric Idle -membres de Monty Python- recrea en l'edat mitjana l'esbojarrada recerca del sant grial que emprenen el rei Artús (Jordi Bosch) i els seus particulars cavallers, com Lancelot (Fernando Gil) i Sir Robin, que necessita classes extra de valentia i sovint porta bolquers.

En el seu periple tindran l'inestimable suport de la Dama del Llac (Marta Ribera) i els seus Laker Girls. Envanits francesos, una vaca voladora, un conill assassí i espectaculars ballarines de Las Vegas obstaculitzaran la recerca del rei Artús, que fins i tot toparà amb Déu, al qual l'actor Pepe Rubianes posa veu.

Coreografia "made in Broadway"

El coreògraf encarregat de posar ritme a l'obra, que té el mític "Always look on the bright side of life", és Francesc Abós, que ha treballat sobretot a l'estranger i que ha estimat, després d'haver fet un càsting multitudinari, que a Espanya hi ha ballarins "excel·lents, al nivell de Broadway".

Les xifres de Spamalot


El productor executiu del musical, Joan Lluís Goas, ha explicitat que '"Monty Python's Spamalot" és "la producció catalana més gran de la història" dels musicals pel que fa a pressupost, perquè té 2.600.000 euros. El repartiment està format per vuit actors, sis ballarins i sis ballarines que interpreten, entre tots, més de 80 personatges.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut