Moment en què un home treu el fetus de la botiga per dur-lo a l'oficina forense.
Moment en què un home treu el fetus de la botiga per dur-lo a l'oficina forense.
Nova York

Sorprenen dues adolescents de compres a Nova York amb un fetus humà en una bossa

El vigilant de seguretat de la botiga va pensar que havien robat, els va examinar les bosses i hi va trobar el cos sense vida d'un fetus humà.

RedaccióActualitzat

Anaven de compres per Nova York amb un fetus en una de les bosses. Dues adolescents de 17 anys passejaven per la botiga d'una coneguda marca de roba interior nord-americana quan un vigilant de seguretat va sospitar que havien robat i els va demanar que li ensenyessin les bosses. Quan les va examinar es va trobar la sorpresa.

Les noies no hi duien llenceria sinó fetus humà sense vida, segons han informat mitjans locals.

Les noies van ser detingudes i la presumpta mare del fetus va ser traslladada a un hospital des de la cèntrica plaça Herald Square, on es trobaven comprant mentre la policia va interrogar l'altra noia, segons el diari "New York Post".

Sembla que la suposada mare va explicar que havia patit un avortament espontani el dia abans i que no sabia què fer amb el cos, segons l'emissora local de la cadena CBS.

Les restes humanes van ser traslladades a l'oficina del forense perquè les examinin i se sàpiga què va passar.

Sortosament el cos del fetus va ser descobert lluny de la mirada dels clients, en una recambra de la botiga. El guarda de seguretat del local les va dur allà després de discutir amb elles perquè li mostressin el contingut de les bosses, ja que va detectar que tenien un comportament anòmal.

 

Anar al contingut