El matí de Catalunya Ràdio

Soriano: "El 37% dels treballadors de Spanair ha acceptat el trasllat"

La companyia Spanair ha començat el trasllat dels treballadors de la seu de Palma a la nova seu de l'aerolínia a la plaça Europa, entre Barcelona i l'Hospitalet. El trasllat afectarà 380 persones. El president de la companyia aèria, Ferran Soriano, s'ha mostrat satisfet que al final el 37% dels treballadors hagin acceptat el trasllat, després que a l'inici només un 10 o un 15% estiguessin disposats al canvi. Soriano ha dit que ara "caldrà contractar algunes persones noves a Barcelona", però no ha descartat que calgui retallar la plantilla, per reduir costos, tenint en compte que la companyia vol deixar enrere els números vermells, l'any que ve.

Actualitzat
"Al principi es deia que només un 10 o un 15% dels treballadors voldrien venir a Barcelona, però la xifra final és del 37%", ha dit Ferran Soriano als micròfons d'"Els matins de Catalunya Ràdio". El president de la companyia aèria ha dit que els agradaria que hagués vingut més gent, però que amb els treballadors que vinguin "ho farem igual de bé, i també haurem de contractar algunes persones noves a Barcelona".

Malgrat això, el president de Spanair no ha descartat que els acomiadaments de treballadors en plantilla per reduir costos, segons ha dit, per deixar enrere els números vermells l'any que ve. "Farem el que calgui perquè la companyia sigui rendible. Evidentment, sempre intentant de mantenir el màxim de llocs de treball possibles", ha subratllat.

Soriano també ha dit que no descarta participar, d'alguna manera, en les pròximes eleccions a la presidència del Barça.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut