Actualitat blaugrana

Soriano anuncia que el Barça disposarà per a l'any que ve del pressupost més gran de la seva història

La junta directiva del Barça ha donat un nou cop estratègic a menys de 48 hores per al decisiu vot de censura en servir un argument favorable a la seva gestió del club. El vicepresident econòmic, Ferran Soriano, ha presentat el balanç de l'exercici actual de l'entitat i ha revelat que el Barça té uns beneficis de 10,1 milions d'euros. A més, el directiu, que ja s'ha postulat per substituir Laporta com a president, també ha anunciat que el pressupost per a la temporada vinent serà de 380 milions d'euros, el més gran de la història del Barça. Pel que fa al deute, es redueix prop d'un 13% i se situa en els 190 milions.

Actualitzat

Ferran Soriano ha dit que el club està en una situació sòlida, solvent, competitiva i segura. El vicepresident del Barça ha fet una exposició triomfalista de l'economia del club. Per cinquè any consecutiu s'han aconseguit beneficis, 10 milions d'euros l'última temporada, i pressupost rècord per la vinent, 380 milions d'euros. El deute del Barça és de 190 milions d'euros però això no preocupa Ferran Soriano perquè és deute actiu, normal en una gran empresa.

Compàs d'espera per fitxar

Qüestionat sobre els tres fitxatges que ha de fer el Barça, Ferran Soriano ha indicat que l'estratègia del club és mantenir la calma, deixar passar una mica de temps sobretot per als dos jugadors de l'Arsenal que vol el Barça, Hleb i Adebayor.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut