Congrés dels Diputats

Soraya Sáenz de Santamaría vota per error a favor de la reprovació del ministre Wert al Congrés dels Diputats

La vicepresidenta del govern espanyol ha protagonitzat l'anècdota del dia al Congrés dels Diputats quan, per error, ha votat a favor de la petició del PSOE de reprovar la gestió del ministre d'Educació, Cultura i Esport.

RedaccióActualitzat

La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha protagonitzat l'anècdota del dia al Congrés dels Diputats quan, per error, ha votat a favor de la petició del PSOE de reprovar la gestió del ministre d'Educació, Cultura i Esport, José Ignacio Wert.

La resta del grup del PP i també UPN han votat en contra de la iniciativa i han evitat que prosperés. Es tracta de la segona vegada que el grup socialista sol·licita a la cambra baixa censurar la gestió de Wert al capdavant del Ministeri d'Educació, una iniciativa que totes dues vegades s'ha rebutjat gràcies a la majoria absoluta del PP.

Entre altres qüestions, l'oposició demanava la seva reprovació per la tramitació de la LOMCE --aprovada aquest mateix dijous--, la polèmica sobre les beques Erasmus o les retallades en les beques.

Anar al contingut