Brussel·les

Soraya respon a Tsipras que Espanya viu un ambient de relativa tranquil·litat

Segons Soraya Sáenz de Santamaría, Rajoy no està nerviós perquè no va amb la seva naturalesa

RedaccióActualitzat

Soraya Sáenz de Santamaría, la vicepresidenta del govern espanyol, ha respost al nou primer ministre grec, Alexis Tsipras, després que aquest ha dit que veia Rajoy molt nerviós, i ha recomanat al president espanyol que resolgui els problemes interns d'Espanya abans de ser tan crític amb Grècia.

Segons Soraya, Rajoy no s'inquieta per gaire coses, i Espanya viu un moment de consolidació relativament tranquil·la.

"No va amb la naturalesa d'aquest president del govern, com saben bé, que s'inquieti per moltes coses, i menys quan la situació econòmica d'Espanya és la que presentem en el debat sobre l'estat de la nació. Vivim en un ambient de relativa tranquil·litat fent les reformes que ens ajudin a consolidar la recuperació."


Continuen a Brussel·les les reunions tècniques per abordar el futur econòmic de Grècia.

Espanya s'ha situat al centre de la polèmica, després que García-Margallo ha dit que amb els diners que han deixat a Atenes s'hauria pogut apujar la prestació de l'atur.

Tsipras s'ha mostrat crític amb el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, a qui acusa d'extrapolar els problemes interns d'Espanya amb la seva actitud de duresa cap a Grècia.

Per Alexis Tsipras, el nerviosisme de Rajoy durant la cimera el provoquen problemes domèstics. I diu que aquests problemes es resolen aplicant polítiques que els espanyols acceptin:

"El senyor Rajoy estava una mica nerviós durant la cimera quan es parlava de Grècia i espero que tinguem l'oportunitat de poder-li explicar.
No cal exterioritzar els teus problemes domèstics. És una aproximació errònia. Els problemes domèstics d'Espanya es resoldran a Espanya implementant polítiques que seran acceptades pels mateixos espanyols."

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut