Barcelona

Sor Lucía Caram descarta participar en actes de Junts pel Sí i en el de la Meridiana

La monja dominica no vol implicar-se directament en els comicis del 27-S però mostra tot el seu suport a Mas

Actualitzat

La monja dominica sor Lucía Caram ha reiterat el seu suport al president Artur Mas, però no vol implicar-se directament en els comicis del 27 de setembre. A l'espai de "L'entrevista de l'estiu", sor Lucía Caram ha assegurat que no participarà en la candidatura sobiranista de "Junts pel Sí" i que no anirà a la manifestació de l'Onze de Setembre a la Meridiana.

"Jo no aniré a cap acte i cap manifestació, perquè penso que jo hagi d'estar alliberada per servir absolutament a tots. Però quan estic construint un país al costat dels més pobres i dels més vulnerables. Això em permet després anar i demanar als que ens estan representant que la seva veu també es tingui present a l'hora de fer un nou país"

Per la monja dominica, Europa ha d'escoltar els resultats de les eleccions del 27 de setembre.

"Jo crec que votar és normal en un país democràtic. I penso que Europa ha d'escoltar quan un país digui el que vol dir."

Lucía Caram s'ha referit també a l'alcadessa de Barcelona, Ada Colau, de qui ha dit que és important que dialogui amb tothom per fer front a la pobresa.

"Ada Colau s'haurà de resituar en la nova situació i haurà de dialogar amb tots, amb els col·lectius i amb els barris més populars, però també amb els comerciants, amb els empresaris i també amb la banca."

VÍDEOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut