Barcelona

Sony publicarà el 12 d'octubre l'última cançó de Michael Jackson, "This is it"

Michael Jackson continuarà ocupant les llistes d'èxits després d'haver mort. No només amb recopilatoris, sinó que el 12 d'octubre tindrà una nova cançó: "This is it". L'empresa discogràfica Sony ha fixat aquesta data per publicar l'últim treball del rei del pop. És una peça inèdita que els fans agrairan i que a la companyia li reportarà uns beneficis importants. De fet, la companyia arrencarà amb "This is it" una gran campanya de distribució que seguirà dues setmanes després amb un disc doble i, a finals d'octubre, amb la pel·lícula documental sobre el rei del pop.

Actualitzat
El 12 d'octubre es publicarà l'última cançó de Michael Jackson, una peça que a hores d'ara encara és inèdita. Es diu "This is it", i és la punta de llança d'una campanya de vendes que també inclou un nou disc, i l'esperada pel·lícula documental sobre el rei del pop.

La companyia discogràfica Sony ja ho té tot a punt. Primer aquesta cançó inèdita, dues setmanes després un disc doble, amb versions dels temes més populars de Michael Jackson, i a finals de mes, la pel·lícula. En aquest documental es veuran els últims assajos de l'espectacle que preparava abans de morir, que precisament es deia com aquesta nova cançó, "This is it". Eren un seguit de recitals que s'havien de fer aquest mateix estiu a Londres. Els fans no l'hauran pogut arribar a veure, però almenys quedarà el testimoni d'aquest documental.

ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut