Barcelona

Sonora xiulada a Mas en l'entrega de premis del Barcelona Open Banc Sabadell Trofeu Comte de Godó

Quan el presentador de l'entrega de premis del Barcelona Open Banc Sabadell Trofeu Comte de Godó ha anomenat el president, els presents han canviat els aplaudiments pels xiulets, udols i crits de "fora".

RedaccióActualitzat
El president ha rebut aquest diumenge a la tarda una evident mostra de rebuig en un marc on pocs es podien esperar aquesta reacció: l'entrega de premis del torneig Barcelona Open Banc Sabadell Trofeu Comte de Godó.

El públic ha canviat els aplaudiments amb què rebien les diferents autoritats, entre els quals el president del Banc Sabadell, Josep Oliu, o el mateix comte de Godó, Javier Godó, per xiulets, udols i crits de "fora" quan el presentador de l'acte ha anomenat el president de la Generalitat, Artur Mas. La protesta ha eclipsat la presentació de la resta d'autoritats.

Aquesta reacció converteix per segona vegada el trofeu Godó en notícia més enllà de l'expectació estrictament esportiva que genera. Fa uns dies va ser la delegada del govern espanyol a Catalunya, María de los Llanos de Luna, qui va sortir a la palestra dient que era important que hi hagués gent "pija" i rica perquè és la que més gasta i consumeix.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut