"Sonata per a violoncel" es va estrenar la setmana passada als cines

La producció de KaBoGa amb la col·laboració de Televisió de Catalunya va arribar a les grans pantalles divendres 20 de novembre

El llargmetratge d'Anna Bofarull "Sonata per a violoncel" es va estrenar als cines el 20 de novembre. La pel·lícula narra la vida de la Júlia, una reconeguda violoncel·lista que viu entregada a la música fins que, després d'anys de dolor esporàdic, rep definitivament el diagnòstic de la malaltia que té: fibromiàlgia.
 
El fet que la protagonista del llargmetratge tingui aquesta malaltia no ha estat cap casualitat. Com explica la directora, "la meva mare té fibromiàlgia i sempre he tingut al cap parlar d'aquest tema, de veure com una persona amb necessitats artístiques importants es veu limitada quan el cos no li respon". El llargmetratge està protagonitzat per Montse Germán, Jan Cornet, Marina Salas i Juanjo Puigcorbé, entre altres. Es va rodar en diferents localitats de les comarques tarragonines, com ara el Vendrell, Tarragona i Vila-seca, però també al Pirineu i a Berlín.

"Sonata per a violoncel"  va aconseguir el premi especial en el World Premieres Film Festival Philippines pel magnífic retrat de la resistència de les dones en el cinema contemporani. És una producció de KaBoGa amb la col·laboració de Televisió de Catalunya.
 
 
Fitxa tècnica i artística:
 
Direcció: Anna Bofarull
Guió: Anna Bofarull 
Producció executiva: Marian Matachana i Heiko Kraft
Producció delegada TVC: Elisa Plaza
Intèrprets: Montse Germán, Juanjo Puigcorbé, Jan Cornet i Anna Salas
Direcció de fotografia: Àlex Font
Música: Gerard Pastor
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut