<b>"Somos gente honrada"</b> i <b>"La distancia más larga"</b>, seleccionats a la secció de directors novells del Montreal World Film Festival

De les 71 obres primes seleccionades d'aquesta edició al Montreal World Film Festival la producció de <b>'Somos gente honrada'</b> d'Alejandro Marzoa, i la coproducció de Veneçuela i Espanya 'La distancia más larga', dirigida per Claudia Pinto Emperador han quedat classificades en la secció de directors novells.
"Somos gente honrada" i "La distancia más larga", seleccionats a la secció de directors novells del Montreal World Film Festival

"Somos gente honrada" i "La distancia más larga", seleccionats a la secció de directors novells del Montreal World Film Festival

De les 71 obres primes seleccionades d'aquesta edició al Montreal World Film Festival la producció de 'Somos gente honrada' d'Alejandro Marzoa, i la coproducció de Veneçuela i Espanya 'La distancia más larga', dirigida per Claudia Pinto Emperador han quedat classificades en la secció de directors novells.
Actualitzat

El llargmetratge "Somos gente honrada" es va presentar al Festival de Cine Espanyol de Màlaga (Secció Oficial) i narra la història de dos amics de tota la vida davant de situacions esbojarrades. No busca provocar grans rialles, sinó que més aviat  vol provocar un somriure còmplice amb els protagonistes en el moment en què en Suso i en Miguel es troben en fals davant de situacions rocambolesques.
 
És una producció d' El Terrat i Vaca Films, en coproducció amb Persona Non Grata Pictures (Portugal), la participació de Televisió de Catalunya, Televisió Espanyola, amb el suport de l'ICEC i l''ICAA i la Xunta de Galícia, i la col·laboració de Base Talent de l'ESCAC. 
 
"La distancia más larga" és una producció de la companyia Castro Producciones Cinematogràficas i la venezolana Sin Rodeos Films, amb la col·laboració de TV3, el ICAA i el programa Ibermedia. La pel·lícula és protagonitzada por Carme Elías, Isabel Rocatti, Omar Moya, Ivan Tamayo i Alec Whaite.
 
"La distancia más larga" parla de Martina (60, espanyola), que li queden pocs mesos de vida i ha decidit viajar a l'Amazones amb el propòsit de morir en un lloc on fa temps ella va ser feliç. Vol pujar al Mont Roraima i deixar-se morir pel camí, però descobreix que no pot fer-ho si no contracta un guia que l'acompanyi. La inesperada visita del seu nét Lucas (12, veneçolà) capgirarà els seus plans: li posarà al davant al botxí que necessita i, a la vegada, l'amor que podria impedir que acabés assolint els seus objectius.