Imatge d'arxiu d'Alfons López Tena, Foto: ACN
Imatge d'arxiu d'Alfons López Tena
Barcelona

Solidaritat denuncia davant la fiscalia els expresidents socialistes de la Diputació pel "cas de les motxilles"

La formació Solidaritat Catalana per la Independència (SI) denuncia davant la fiscalia els expresidents de la Diputació de Barcelona pel cas dels sobresous, o també conegut com a "cas de les motxilles". La denúncia, en concret, és contra els socialistes Manuel Royes, José Montilla, Celestino Corbacho i Antoni Fogué, com a responsables d'establir i mantenir complements de sous suposadament il·legals durant 10 anys i que, de fet, l'actual president, el convergent Salvador Esteve, ha deixat de pagar en tenir-ne coneixement.

RedaccióActualitzat
Els diputats de Solidaritat, Alfons López Tena, Uriel Beltran i Toni Strubell, creuen que els expresidents Montilla, Royes, Corbacho i Fogués han pogut incórrer en un delicte de prevaricació o malversació de cabals públics. Així ho va dir Alfons López Tena quan SI va anunciar que posaria la denúncia. Un delicte que pot estar penat amb fins a 8 anys de presó i 20 d'inhabilitació.

La denúncia es presenta després que Salvador Esteve no hagi volgut facilitar als diputats independentistes el nombre total de persones que han cobrat aquests sobresous els darrers anys, ni tampoc la quantia total.
Anar al contingut