Barcelona

Solidaritat Catalana presenta el seu programa amb el lema "Independència 2014"

SI ha aprovat aquest diumenge el programa electoral per al 25-N, amb un full de ruta clar cap a la independència de Catalunya, el català com a llengua oficial i la regeneració democràtica com a punts destacats. La primera llei que presentaran serà fer un referèndum abans de l'11 de setembre del 2014.

RedaccióActualitzat
Solidaritat Catalana per la Independència (SI) ha aprovat aquest diumenge el programa electoral per al 25-N, amb un full de ruta clar cap a la independència de Catalunya, el català com a llengua oficial i la regeneració democràtica com a punts destacats.

Alfons López Tena, candidat de SI a la presidència de la Generalitat, ha destacat que "la primera llei que presentarem serà per fer un referèndum d'independència entre el 2013 i l'11 de setembre de 2014 com a màxim, ja que Catalunya no pot continuar durant més temps enfonsada en la misèria i sotmesa a Espanya". A més, López Tena ha insistit que si Espanya l'impedeix, presentaran una declaració d'independència al Parlament.

A la convenció nacional on SI ha aprovat el seu programa electoral amb el lema 'Independència 2014 hi han assistit unes 500 persones, entre adherits i simpatitzants, que han debatut i votat la versió definitiva.

SI es presenta a les eleccions fent una crida als votants per evitar la majoria absoluta de CiU, ja que considera que "si l'aconsegueix, continuarà intentant pactes amb Espanya". Per aquesta raó, López Tena ha assegurat que Solidaritat és "garantia d'independència" i necessita "el suport dels votants el 25 de novembre".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut