Barcelona

Solidaritat Catalana aprova el seu manifest electoral i es prepara per al 28-N

Solidaritat Catalana perfila el programa per al 28-N. La formació ha aprovat per una àmplia majoria el manifest electoral de cara als comicis de l'últim cap de setmana de novembre. La convenció nacional del partit ha servit per tancar files i encarar la campanya electoral. El manifest s'ha aprovat amb 894 vots a favor, dos en blanc i cap en contra.

Actualitzat
El manifest electoral marca les bases del camí conjunt de cara a les eleccions dels partits que formen la coalició, Els Verds-Alternativa Verda, Catalunya Nació Independència, el Partit Republicà Català, el PSAN, Democràcia Catalana i Solidaritat per la Independència.

Coincidint amb la convenció nacional, l'agència Europa Press ha donat a conèixer un nou capítol de l'entrevista amb el candidat de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) a presidir la Generalitat, Joan Laporta. En la peça, Laporta ha defensat la possibilitat que els immigrants puguin votar. Tot i això, no ha volgut entrar a fons en la qüestió perquè el Parlament no té competències. Per això, el candidat independentista ha demanat a la classe política catalana un canvi de discurs.

L'expresident blaugrana també ha considerat que l'àrea d'Esports, que actualment forma part del Departament de Vicepresidència, s'integri en la Conselleria de Cultura.

Finalment, Laporta ha plantejat una acció conjunta de tots els qui se sentin independentistes al Parlament amb la finalitat d'arribar a la independència abans del 2014.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut