Simferopol

Soldats sense identificar prenen el control de dos batallons de míssils de l'exèrcit ucraïnès

N'ha informat una font militar citada per l'agència de notícies russa Interfax. De moment, el Ministeri de Defensa ucraïnès no s'ha pronunciat sobre aquesta operació de les forces militars russes.

RedaccióActualitzat
Les forces sense identificar que ocupen fa dies llocs estratègics de Crimea han pres el control de les bases de dos batallons de míssils de l'exèrcit ucraïnès, segons ha informat una font militar citada per l'agència de notícies russa Interfax. De moment, el Ministeri de Defensa ucraïnès no s'ha pronunciat sobre aquesta operació de les forces militars russes.

Tot i que es tracta de soldats sense identificar, es dóna per fet que es tracta de forces russes. Malgrat tot, el mateix Putin les ha anomenat "forces d'autodefensa", i el ministre d'Exteriors rus, Serguei Lavrov, ha assegurat des de Madrid, on és de visita, que Rússia no pot ordenar el replegament a les bases d'aquests soldats desplegats als punts neuràlgics de la regió autònoma perquè no són russos.

A Crimea, la tensió és evident, sobretot després que hi hagués, aquest dimarts, el primer incident amb trets a l'aire entre forces russes i ucraïneses. A més, l'exèrcit rus també ha fet un llançament de prova d'un míssil balístic intercontinental, un assaig que tampoc no ajuda a rebaixar el nerviosisme.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut