El president de la Generalitat es reuneix amb el president i el vicepresident de Societat Civil Catalana, Rafael Arenas i Joaquim Coll (ACN)
El president de la Generalitat es reuneix amb el president i el vicepresident de Societat Civil Catalana, Rafael Arenas i Joaquim Coll (ACN)
Barcelona

Societat Civil Catalana, "preocupada" perquè la qüestió de confiança a Puigdemont es farà després de la Diada

El president ha rebut per primera vegada una delegació de l'entitat

RedaccióActualitzat

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha rebut per primera vegada una delegació de Societat Civil Catalana. Rafael Arenas, el president d'aquesta associació contrària a la independència de Catalunya, ha fet arribar a Puigdemont la seva preocupació perquè la qüestió de confiança es debati després de la celebració de l'onze de setembre i perquè la Diada.

"La Diada hauria de ser una festa de tots els catalans, però tornarà a utilitzar-se amb fins partidistes", ha lamentat Arenas, que ha considerat que s'hauria de "corregir" la data.

Arenas, juntament amb el vicepresident de l'entitat, Joaquim Coll, s'ha reunit amb Puigdemont al Palau de la Generalitat per demanar-li que es comprometi a abandonar la "ingerència del discurs nacionalista" des de les institucions; a recuperar la "convivència" i a garantir el "pluralisme i la transparència".

"Cal donar difusió política dels estudis que aporten dades i anàlisi crítica del procés sobiranista", ha dit Coll.

Anar al contingut