Barcelona

Societat Civil Catalana celebra el 12 d'Octubre al Parc de Can Dragó de Barcelona

A la festa, hi han participat representants del PSC, Ciutadans i el PPC

RedaccióActualitzat

Societat Civil Catalana ha reunit unes 1.400 persones un acte al Parc de Can Dragó, al districte de Nou Barris a Barcelona, per celebrar el 12 d'Octubre, Dia de la Hispanitat.
L'acte estava previst per a dimecres, però el van ajornar a causa de la pluja.  Un acte que han decidit fer en format de festa i amb música espanyola dels anys 80 i 90. Els assistents defensen la doble identitat espanyola i catalana.

Societat Civil Catalana, creada el 2014 per defensar la unitat d'Espanya, ha convocat els seus membres i simpatitzants amb el lema "Espanya sona bé", la consigna per una campanya que Societat Civil Catalana ha engegat per promoure els beneficis de la unitat de l'Estat i per denunciar els perjudicis del procés independentista.

Durant els parlaments, el president de SCC, Rafael Arenas, ha qualificat el procés de "projecte totalitari".

 

Presència de C's, PSC i PPC

A l'acte, hi han participat representants del PSC, Ciutadans i el PPC.

La líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha reivindicat una celebració "amb normalitat" de la festa del 12 d'octubre i ha demanat que "la confrontació que està fent permanentment el govern de la Generalitat amb el govern d'Espanya i amb la resta d'espanyols" s'acabi i es canviï "per una actitud molt més constructiva, molt més de reforçar els llaços que tenim amb la resta d'Espanya".

David Pérez, del PSC, ha explicat que participen en l'acte perquè des del Partit Socialista "tenim el convenciment que Espanya millora amb Catalunya i que Catalunya, cada vegada que ha anat de la mà d'Espanya, catalans i espanyols hem aconseguit coses impressionants i hem estat capaços d'impressionar al món".

Tant García Albiol com Arrimadas han carregat contra el PSC pel seu reiterat "no" a la investidura de Rajoy.

Anar al contingut