El tercer carril de l'AP-7 entre Maçanet i Fornells de la Selva (Foto: ACN)
El tercer carril de l'AP-7 entre Maçanet i Fornells de la Selva (Foto: ACN)
Maçanet / Fornells de la Selva

S'obre a la circulació el tercer carril de l'AP-7 entre Maçanet i Fornells de la Selva

Acesa ha obert al trànsit el nou tercer carril de l'autopista AP-7, que transcorre des de Maçanet a Fornells de la Selva, en direcció nord. Es tracta d'un tram de 20 quilòmetres que amplia el nombre de carrils per circular, tal com ja es va fer amb el mateix tram en sentit sud, que es va obrir al trànsit a principis de juliol. L'actuació s'emmarca en el projecte d'ampliació projectat per Acesa al llarg de 125 quilòmetres de l'autopista entre la Jonquera i Vila-seca-Salou per facilitar la mobilitat dels vehicles.

Actualitzat
Des d'Acesa destaquen que aquest tercer carril donarà més seguretat a la circulació de la zona i evitarà les retencions en cas d'avançaments, sobretot entre camions. L'ampliació de l'AP-7 entre les comarques de la Selva i el Gironès tindrà continuïtat amb les obres que es fan a l'àrea urbana de Girona, on es passarà de tres a quatre carrils per banda.

Per altra part, també es treballa per fer un tercer carril entre Vilademuls, Figueres, i la frontera. Tot i això, els treballs estan aturats durant l'estiu, per tal de facilitar la fluïdesa del trànsit. Es preveu que totes aquestes obres estiguin enllestides el desembre de 2011. Aquests projectes de millora de les autopistes gironines comportaran una inversió total d'Acesa de 350 milions d'euros.

Anar al contingut