Imatge de la Sagrada Família
Imatge de la Sagrada Família

Situen Barcelona entre les vuit destinacions que "més odien als turistes"

RedaccióActualitzat

Barcelona, Arlington, l'illa de Santorí i Buthan tenen una cosa en comú. Són quatre de les vuit destinacions que més odien als turistes, segons el diari "The Independent".

Aquest diari britànic ha fet una llista amb les vuit destinacions més hostils al turisme. Barcelona hi apareix en sisena posició, segons el mitjà, per les mesures dirigides a limitar la pressió del turisme, com la congelació de la concessió de llicències per a nous hotels i apartaments turístics.

El diari assegura que "l'alcaldessa de Barcelona no és fan dels turistes" i recorda les multes a Airbnb. 

A la resta de la llista hi ha Arlington, als Estats Units, Amsterdam, als Països Baixos, les Khai, a Tailàndia, les fonts d'aigües termals del Japó, l'illa de Santorí, a Grècia, el reialme de Buthan i la zona de Cinque Terre, a la costa italiana.

En el cas de Koh Khai, el diari cita la prohibició directa del turisme per protegir l'entorn natural i els esculls de corall. De Buthan recorda els impostos que ha de pagar els turistes per poder-hi anar. Als banys del Japó, l'hostilitat és per la prohibició de mostrar tatuatges.

Arlington és la nota més curiosa de la llista. Hi apareix per un estudi d'una companyia aèria americana que va analitzar les impressions dels turistes als Estats Units. Arlington apareixi com la ciutat més hòstil al turisme.

Anar al contingut