Sitges

Sitges rep en primícia les primeres imatges de "Los últimos días", l'apocalipsi dels germans Pastor

En primícia, al Festival de Sitges s'han pogut veure les primeres imatges de "Los últimos días", la crònica de la fi del món que, pels germans Pastor, els directors, arriba a Barcelona. Només se n'ha vist el tràiler perquè encara no està acabada, però algunes imatges bé podrien pertànyer a una gran producció nord-americana.

RedaccióActualitzat
Aquest diumenge s'han pogut veure en primícia, al Festival de Sitges, les primeres imatges de "Los últimos días", la crònica de la fi del món que, de la mà dels germans Pastor, els directors, arriba a Barcelona.

Només se n'ha vist el tràiler perquè encara no està acabada, però algunes imatges bé podrien pertànyer a una gran producció nord-americana com les que ha protagonitzat alguna vegada l'actor Elijah Wood, que també ha estat a Sitges aquest cap de setmana. Diu que és un amant dels festivals de cine fantàstic, i ara que és a Catalunya rodant "Grand Piano" no s'ha volgut perdre el de Sitges. Ha vingut acompanyat del director William Lustig, que el 1980 va presentar "Maniac" en aquest mateix festival, i de Franck Khalfoun, que ha dirigit el "remake" que protagonitza Elijah Wood.

El 45 Festival de Cinema Fantàstic de Catalunya no ha volgut perdre's l'oportunitat d'homenatjar l'actor nord-americà amb un premi Màquina del temps. Tenir aquí el Frodo d'"El Senyor dels Anells" ha fet caure d'esquena, literalment, el director del certamen, Àngel Sala.

"Els últims dies" arribaran a la primavera

El festival de Sitges és un aparador del cinema fantàstic, també del que ha de venir. Els germans Pastor han avançat imatges de la Barcelona postapocalíptica de "Los últimos días", que s'ha d'estrenar a la primavera.

Els carrers han quedat deserts i la gent s'ha refugiat a la ciutat subterrània, on s'establirà una aliança forçosa entre els personatges que interpreten Quim Gutiérrez i José Coronado. Tot i que estan acabant el muntatge i després encara hauran de fer la sonorització, els germans Pastor no podrien trobar millor lloc que Sitges per donar algunes claus d'aquesta pel·lícula coproduïda per TV3.

David Pastor la cataloga com una "pel·lícula d'aventures" on "el marc d'un món que s'acaba et permet jugar a coses diferents". L'Àlex, el seu germà i també director, ha afegit que és una obra que està "en transició, mutant cap a una altra cosa diferent" i només ha avançat que "el món no s'acaba ben bé". "I ho deixarem aquí", ha conclòs amb un somriure.


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut