L'arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, en una imatge d'arxiu
L'arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, en una imatge d'arxiu
Barcelona

Sistach creu que la visita del Papa tindrà uns costos raonables

El cardenal Lluís Martínez Sistach ha assegurat que procuraran que la visita del Papa no comporti una gran despesa pública. En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", Sistach ha dit que procuraran que l'església autofinanci l'estada de Benet XVI a Barcelona i que el bisbat es faci càrrec de la despesa que comportarà la instal·lació de pantalles gegants a l'exterior de la Sagrada Família. Precisament sobre la polèmica pel pas del túnel de l'AVE a tocar del temple, l'arquebisbe de Barcelona ha apuntat que, si la Justícia acaba donant la raó al patronat de la Sagrada Família, s'haurà de tapar.

Actualitzat
L'arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, ha donat detalls sobre la visita del Papa a la capital catalana el pròxim 7 de novembre.

Sistach ha explicat a "El matí de Catalunya Ràdio" que econòmicament intentaran que l'església autofinanci l'estada de Benet XVI a la Sagrada Família i per això ha assegurat que tindrà uns costos raonables. Sobre els dubtes de qui pagarà les pantalles gegants de l'exterior del temple, Sistach ha dit que espera que es puguin sufragar des del bisbat.

L'AVE per la Sagrada Família


Pel que fa al pas de la tuneladora pel costat del temple, Martínez Sistach ha insistit a demanar un canvi de traçat ara que la perforadora ha reprès l'activitat i està a punt d'arribar-hi. L'arquebisbe encara confia, però, que la justícia ho freni. Per això, ha dit que si la justícia acaba donant la raó al patronat de la Sagrada família "s'haurà de tapar el túnel".
Anar al contingut