Barcelona

Sis morts en una jornada negra d'accidents laborals a Espanya

Tràgic accident laboral en el sector de la construcció. Quatre persones han mort i dues més han resultat ferides en un accident a les obres de construcció del nou estadi del València, el Mestalla. Segons han informat els bombers i la Policia Local, tot apunta que l'accident s'ha produït quan s'ha desplomat la bastida sobre la qual treballaven. No han estat, però, lwes úniques víctimes mortals. Dues persones més han mort en dos altres accidents laborals a León i Segòvia. El ministre de treball, Celestino Corbacho ha lamentat les morts i ha dit que augmentará la plantilla dels inspectors.

Actualitzat

Sembla que el tràgic accident al Mestalla s'ha produït quan els obrers han caigut des d'una altura d'uns 12 metres en desplomar-se la bastida sobre la qual treballaven. Segons han confirmat el seus mateixos companys de feina, les dues primeres víctimes eren Nelson Rocha García, un bolivià de 38 anys, i Luís Medardo Sinchiguano, un equatorià, de 24. Tenien dos fills cadascun.

En un primer moment es parlava de dos morts i quatre ferits, dos de greus, que finalment han mort. Aquests dos treballadors, que tenien 25 i 22 anys i eren de nacionalitat espanyola, han estat traslladats als hospitals de la Fe i al Clínic de València amb politraumatismes severs. Poc després han mort.


Dos morts més a León i Segòvia

Dos treballadors més, un miner i un pintor, han mort avui en dos altres accidents laborals a Santa Lucía de Gordón, a Lleó, i a El Espinar, a Segòvia. El miner ha mort a l'esfondrar-se un mur de contenció en una explotació minera a Lleó, mentre que el pintor ha mort al caure de l'escala des d'on pintava una façana a Segòvia.

Anar al contingut