Imatge del vídeo de la CUP amb què denuncia els fets (Twitter @CUPBarcelona)
Imatge del vídeo de la CUP amb què denuncia els fets (Twitter @CUPBarcelona)
Barcelona

Sis detinguts per l'atac feixista al casal Tres Voltes Rebel de Nou Barris

Cinc són ultres i un és membre del casal, i els acusen de baralla multitudinària i desordres públics

RedaccióActualitzat

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut sis persones per una baralla aquest dimarts a la nit a Nou Barris arran d'un atac feixista al casal popular Tres Voltes Rebel. Cinc dels detinguts són ultres i un és membre del casal. Tots ells estan a l'espera de declarar davant el jutge. Els acusen de baralla multitudinària i desordres públics.

El casal i la CUP de Barcelona han denunciat els fets. Els incidents van passar després d'una protesta precisament contra un altre suposat atac a l'entitat popular que atribueixen al grup d'extrema dreta Democracia Nacional. Segons la CUP, que ha difós unes imatges de VilaWeb, una quinzena de persones van voler agredir els manifestants.

 

 

Fonts de la Guàrdia Urbana han explicat a Catalunya Ràdio que es va fer una manifestació que no es va comunicar a les autoritats convocada per Acció Antifeixista dels Països Catalans. Un cop va acabar hi va haver els incidents -una baralla entre dos grups-, que van acabar amb 5 persones detingudes. Després se'n va detenir una altra.

Els membres del casal asseguren que van patir pintades de simbologia nazi i desperfectes la nit de dilluns per part de grup feixistes.

ARXIVAT A:
Antifeixisme
Anar al contingut