Barcelona

Sirera portarà al Senat la petició de dimissió de la ministra de Foment

El president del PPC, Daniel Sirera, ha avisat que portarà al Senat la petició de dimissió de la ministra de Foment, Magdalena Álvarez, i ha demanat als partits catalans "coherència" perquè votin el mateix allà que al Parlament de Catalunya. Sirera, que a banda de presidir el Partit Popular a Catalunya, és senador, i presentarà una interpel·lació a la cambra alta que inclourà la demanda de cessament d'Álvarez. A més, ha acusat el president espanyol de menysprear els catalans per haver "organitzat un míting de suport" a la ministra dos dies després que el Parlament en demanés la destitució.

Actualitzat

Daniel Sirera ha explicat que presentarà la interpel·lació al pròxim ple del Senat. El text comentarà la situació de Rodalies i acabarà amb la petició de dimissió de la ministra. El president dels populars catalans ha dit que espera tenir el suport de tots els partits que divendres passat van votar al Parlament a favor de la resolució d'ERC i ICV-EUiA amb el mateix objectiu, que només va tenir el rebuig del PSC.

"Estic convençut que la coherència que va fer que demanessin la dimissió de la ministra de Foment farà que votin el mateix al Senat. Si no, ho hauran d'explicar", ha afirmat en roda de premsa.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut