Barcelona

Sirera no creu que Nebrera es presenti al Congrés del PP de Catalunya

El president del PP català, Daniel Sirera, està molt tranquil pel futur del partit. Així ho ha afirmat en una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio". Sirera diu que no creu que la diputada Montserrat Nebrera, que ha demanat una refundació del partit, es presenti al Congrés de la formació del 5 i el 6 de juliol. El líder popular assegura que Nebrera comparteix el projecte polític que ell representa. Sirera veu el mateix cas a Madrid, on tampoc creu que l'actual presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, presenti una candidatura alternativa a la de Mariano Rajoy.

Actualitzat
Daniel Sirera ha transmès una imatge de calma del debat intern del seu partit. Després que la diputada Montserrat Nebrera es mostrés disposada a presentar candidatura a la presidència de la formació, el líder del PP català nega aquesta possibilitat. Segons la seva previsió, Nebrera coincideix amb el seu projecte i no es presentarà com a candidat al Congrés del partit.

Sirera apunta que per disputar la presidència dels populars catalans calen suports i projecte polític. El líder del PPC afirma que cal saber què es vol i com explicar-ho i recorda, a més, que Montserrat Nebrera es va afiliar al partit just en el moment en què ell va assumir la presidència.

Tampoc Esperanza Aguirre

El mateix discurs que serveix per a Catalunya ha servit per a Madrid. El president dels populars catalans tampoc creu que l'actual presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, presenti una candidatura alternativa a la de Mariano Rajoy al Congrés dels populars del mes de juny.

Pel que fa a la seva candidatura, Daniel Sirera ha valorat positivament els resultats a les passades eleccions generals i ha dit que això confirma que ha de continuar portant endavant el seu projecte.
Anar al contingut