Elton John al palau Sant Jordi diumenge a la nit
Elton John al palau Sant Jordi diumenge a la nit
Barcelona

Sir Elton John: gairebé 50 anys d'èxits ressonen al Sant Jordi

El cantant britànic ofereix dues hores d'espectacle, amb "Wonderful Crazy Night", davant de més de 12.500 persones, i té un record per a les víctimes dels atemptats

Actualitzat

Un Elton John en plena forma --amb 70 anys i 50 de carrera-- va tornar a omplir el Palau Sant Jordi. El concert, una autèntica festa gairebé sense descans, amb repassada dels seus grans èxits. És la gira del seu últim disc recopilatori: "Wonderful Crazy Night".


El cantant britànic Elton John va repassar gairebé 50 anys d'èxits, en un Palau Sant Jordi de Barcelona ple a vessar ahir a la nit. L'autor de "Candle in The Wind" es va retrobar amb el públic català després de 3 anys.

Però també "Rocket Man", "Goodbye Yellow Brick Road", "Your Song" i "Crocodile Rock". Són més de quaranta els èxits indiscutibles d'Elton John al llarg de 5 dècades dedicades a la música, i una bona part d'aquestes cançons van ressonar aquest diumenge a la nit a la muntanya de Montjuïc.

 

En una "Wonderful Crazy Night", - una boja i meravellosa nit-, que ha durat dues hores de show, Sir Elton John ha aparegut en una posada en escena sòbria pel que ens té acostumats, vestit de negre però amb lluentons, el seu inseparable el piano negre també i la seva banda "The Bernies and the Jets".

Sobretot amb una veu clara i potent, millor que fa tres anys enrere i amb el mestratge de l'artista que ja ho té tot guanyat, Elton John sap que, amb un seguit de clàssics ben encadenats, es fica 12.500 persones a la butxaca.

 

Va cantar contra la violència que diu ha vist créixer els últims anys, en referència als diversos atemptats que han sacsejat Europa.

"Els últims anys, hi ha tantes morts que no ho puc suportar. Vull que els meus fills creixin en un món més tolerant que aquest en el qual vivim."

I ha cantat a l'amor amb "I Want Love", una de les poques cançons del concert escrites al segle XXI, dedicada a les víctimes dels atemptats "en concerts, mercats i carrers".

Ha dit que fa música per unir la gent. I tots els que s'han aplegat aquesta nit de lluna plena al Sant Jordi s'han sentit novament units per un dels mites vivents de la música de l'última meitat de segle, 48 anys de carrera i 4.000 escenaris.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut