Barcelona

S'intensifica el dispositiu policial de recerca a Gràcia per detenir els dos atracadors fugits

Els Mossos d'Esquadra mantenen activat un dispositiu de recerca al barri de Gràcia de Barcelona per detenir els altres dos homes que aquest dimecres a la tarda van fugir després d'atracar dos establiments de la zona. Un tercer atracador ja el van detenir ahir mateix després d'una espectacular persecució pels carrers de Gràcia entre agents de paisà i els presumptes lladres. Quan la policia va aconseguir arraconar el sospitós detingut, l'home va amenaçar un dels agents amb una arma blanca i el mosso va disparar un tret a l'aire. Finalment, el van detenir. Aquest dijous matí s'ha intensificat el dispositiu especial de recerca per intentar localitzar els altres dos atracadors.

Actualitzat

Els fets van començar al voltant de les quatre de la tarda, quan tres homes armats amb ganivets van irrompre en un establiment d'alimentació del carrer Verdi, del barri de Gràcia de Barcelona, amenaçant les dependentes d'agredir-les si no els donaven els diners de la caixa enregistradora.

Després de ser alertats del succés, els Mossos van muntar un dispositiu per localitzar els atracadors, als quals van sorprendre intentant cometre un segon atracament en un altre establiment del barri. Alertats per la presència policial, els atracadors van fugir i, llavors, es va iniciar una espectacular persecució pels carrers de Gràcia entre agents de paisà i els presumptes lladres.

Al voltant de les nou del vespre, els agents de la secreta van aconseguir acorralar un dels atracadors al carrer Joaquim Ruyra, que va intentar agredir amb el ganivet un dels agents, que va haver de disparar un tret a l'aire per reduir el sospitós, cosa que va generar certa alarma entre el veïnat. L'atracador, que té antecedents, va ser, finalment, detingut, i els altres dos van aconseguir fugir.

Durant la persecució, un dels agents va resultar ferit lleu en una cama.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut